Новородена сесия с Георги

.

Позволете ми да запечатам за вас емоциите от появата на вашето новородено бебенце с тези специални снимки, които ще ви носят радост и усмивки през целия живот!

Аз се занимавам с бебешка фотография на новородени от 7 години и съм снимала десетки бебенца до сега. Когато съм във вашия дом на фотосесия, това е релаксиращо и позитивно преживяване за цялото семейство. Често чувам думи от сорта: “Не мога да повярвам как го накара да спи през цялото време! Снощи плака цяла нощ и бяхме сигурни, че нищо няма да се получи!… Ти си магьосница!” 🙂  Уви, не съм магьосница, а просто опитът си казва думата! 🙂  И също за мен, това е повече от просто работа – това е страст и любов към заснемането на тези първи бебешки спомени по най-вълшебен начин.

Ако искате и вие такова вълшебно преживяване, което да запази безценни спомени от първите мили бебешки пръстчета, гънчици и усмивки, то моля да попълните Формата с Информация и въпроси от секция “Информация” на сайта ми и аз ще се свържа с вас, за да запазим дата за снимките.