Новородени

Бебешка Фотосесия без стрес

Фотосесиите се случват в уюта на вашия дом, където бебенцето е в познатата му среда от звуци, аромати, допир. 

Без стрес и напрежение! В този ден не поемам други ангажименти и нямаме ограничение на времето за снимки - ако се наложи да се сменят пеленки, да се нахрани мъничето или то просто иска да бъде погушкано от мама - сесията ни позволява да направим всичко, от което имате нужда. 

Сигурност! Не е необходимо да извеждате новороденото бебенце навън, сред други хора или да се опитвате да носите всичко необходимо за няколко-часова сесия в студио. Вие сте до детето през цялото време на снимките, за да сте спокойни, че то се чувства добре, а всичко, което ви е необходимо ви е под ръка - в къщи. 

Забавление :) Освен всичко друго, ще се позабавляваме и ще се посмеем заедно :) Можете да се отпуснете, да си починете или да си направите капучино докато се занимавам с вашето мъниче :)

Кога е най-подходящото време за сесия на новородено?

Идеалният прозорец за снимки на новородено бебе е през първите 2 седмици от раждането, затова е добре да се чуем и да запазим приблизителна дата за снимките преди раждането. Можем да направим първи снимки и след този прозорец най-късно до 30-тия ден, а след това вече по-подходяща е семейна сесия.

Естествени снимки

Обичам нещата да изглеждат възможно най-просто и естествено. Придържам се към светли и пастелни тонове, старая се композициите и позите да са спокойни и естестествени, без прекалено активни аксесоари и силни цветове, които да отвличат вниманието от неповторимото детско излъчване. 

Обичам естествени и опростени композиции, но нося със себе си подбрани аксесоари и малки закачки, които ползвам за снимките.

Ако имате нужда от повече информация, оставете вашето запитване.

Пишете ми:

Изпратете

Портфолио

Разгледайте другите галерии от моята фотография