Фотосесия с новородено

Всяко ново начало заслужава да бъде запомнено, а какво по-важно и смислено има в живота ни от първите мигове с нашите рожби! Първи моменти с вашето новородено бебенце, запечатани завинаги в топлината и уюта на вашия дом. 🏡👶

С мен всяка фотосесия става неповторима и лична приказка – правя за вас вълнуващи кадри, вдъхновени от емоцията и нежността, с които бебенцето изпълва дома ви.

📸 Домът ви се превръща в малко фотостудио за няколко часа. Нося си всичко необходимо за снимките, но често вашият дом ме вдъхновява и ползвам по нещо от интериора, някоя вещ или играчка, които са специални за вас и ще си останат при вас, за да ги показвате после на порастналото детенце – как точно това е използвано за снимките и колко мъничко бебенце е било тогава.

➡️ Интимност: Новородените фотосесии в дома ви осигуряват спокойстиве, интимност, лично пространство.

➡️ Комфорт: Бебето ви е в своя обичайна среда, което му осигурява сигурност и удобство.

➡️ Специални детайли: Вашият дом става част от фотографската поезия, която ще ви носи спомени през целия живот.

Да запечатаме заедно тези първи, невероятни моменти от живота на вашето бебе. Свържете се с мен тук през Кратката форма “Пишете ми” на сайта и нека направим заедно този персонален и неповторим момент във вашия дом.

Цялата подробна информация как протичат фотосесиите на новородени можете да намерите тук в секция ИНФО, Форма “Информация и цени”.

#НовородениВДома #СемейниМоменти #Фотосесия #НовоНачало 🍼✨