Църковно кръщение в Православен храм „Св. Параскева“

.

❤  Един от първите специални моменти в живота на човек е светото кръщене. Това е празник за душата не само на детето, но и на близките и цялото семейство. Ако искате да запечатам професионално за вас емоциите, моментите, тържествеността на светото таинство, ще се радвам да ме изберете за ваш фотограф.

📸 Моят стил на снимане на ритуала се отличава с това, че, зачитайки светостта на ритуала, аз се старая да снимам незабележимо, без да натрапвам присъствието си, максимално безшумно и без светкавици, за да не нарушавам тържествеността на ритуала!

🏰 Същевременно се старая да улавям максимално много моменти, да снимам различни гледни точки, за да се обогати фотоисторията, да улавям емоции както на участниците в ритуала, така и на гостите и близките.

📷 След ритуала можем да направим снимки за спомен с всички гости пред църквата, а като допълнителен бонус, винаги се гледам да направя и няколко по-артистични портрета на семейството и детенцето, които да запазят красив спомен от този ден.

🤝 Свържете се с мен, за да обсъдим от фотографска гледна точка как най-добре може да се организира кръщенето на Вашето детенце и с удоволствие ще споделя идеи, впечатления, препоръки.

📷 #ЦърковноКръщение #София #Фотография #ПрофесионаленФотограф #ДетскиФотограф